Despre valoare si caracter.

Despre valoare si caracter.

Recent s-a incheiat pe Sacosul Turcesc  Campionatul Regional Intercluburi 2017, editie unde a participat in premiera si Art Crap MM. Ne–am dorit sa ne masuram fortele cu cei buni si am reusit. Desi am avut noua pescari inscrisi conform regulamentului, pana la urma din diverse motive la startul concursului am avut doar sase prezenti, carora vreau sa le multumesc personal: Dorin Farcas, Istvan Szegedi, Rusu Daniel, Andrei Rus, Fazakas Ioan si Romeo Kiss. Ei sunt cei care nu au abandonat nicio secunda lupta si au dus culorile clubului acolo unde vrem cu totii. Pe podium.

Dupa saptamani intregi de pregatiri si strategii, Dorin Farcas a reusit sa isi conduca pescarii exemplar, sa le epuizeze resursele fizice si intr-un final sa zambeasca fericit. Bunicul a mai reusit o izbanda. Locul trei la general, locul 1 ( unu ) individual cu 638, 45 kg si lotul cu cea mai mare cantitate de peste prins, 1165,1 kg spun multe despre lupta dusa de cei sase pescari ai nostrii. Si despre nada pe care o folosim intotdeauna: Art Enigma Boilies. Au avut valoare si caracter. Le multumesc.

Felicitari organizatorilor, concurentilor si castigatorilor. Ii asiguram de stima noastra si promitem sa revenim. Poate anul viitor cu un lot complet.

 

Jos palaria in fata voastra !