Art Crap MM – Art Enigma Boilies. 2016

 

Vreme de bilant. Anul 2016 a fost unul extrem de bun pentru Art Crap Maramures, atat din prisma legaturilor care s-au creat intre membrii cat si a rezultatelor fantastice pe care am reusit sa le obtinem in competitiile la care am participat, asta si datorita increderii tuturor membrilor clubului in nada ofiaciala, Art Baits, in speta a Art Enigma Boilies. Este stiut faptul ca o nada buna iti ofera incredere , iar noi si cei care au pescuit cu Art Enigma Boilies am avut avantajul de a beneficia de experienta producatorului nadei si de a avea in apa si pe carlig un boilies complet, nutritiv si foarte prinzator.  Tinand cont de faptul ca Art Enigma Boilies este creat de cunoscutul pescar de crap Dorin Farcas din Cluj Napoca , avem toate conditiile unei colaborari fructuoase intre Art Crap MM si Art Baits. Sa luam in ordine.

  1. Cupa Elit Baits Nagyretito – To. Locul 3. Un concurs frumos, cu echipe bune, reusind la finalul concursului un loc pe podium, rezultat cu care ne mandrim.
  2. Cupa Art Crap Coas. La cea de-a doua editie a acestei cupe, echipele Art Crap MM au reusit clasarea pe primele doua trepte ale podiumului de premiere, locul 1 si locul 2 ajungand in vitrina clubului nostru.
  3. Cupa Best 10 Balta Otto. Locul 1. Daca la celelalte concursuri a contat cantitatea de peste prinsa, la aceasta Cupa au fost luati in considerare cei mai mari 10 pesti prinsi de fiecare echipa. Evident, Art Enigma Boilies a dovedit si de aceasta data ca este o nada de calitate, reusind pe final sa castigam si acest concurs.
  4. Cupa Doripesco editia a V-a.  In perioada 15 – 18 august 2016, a avut loc un concurs de anvergura pe Delta din Carpati, lacul Doripesco, Brasov. Balta a fost sectorizata iar in clasamentul final au contat atat calitatea pestilor ( media celor mai mari 10 pesti capturati de fiecare echipa ) cat si cantitatea de peste prinsa in 72 de ore. Spre bucuria noastra, a celor ramasi acasa, baietii nostri au reusit pana la finalul concursului sa faca 3 puncte, capturand 1013,45 kg de crap( 2 puncte )  si avand o medie de 105, 56 kg din 10 crapi capturati( 1 punct ) si astfel sa castige a V-a editie a Cupei Doripesco.
  5. Bravo Baits Szuper Kupa desfasurat in Ungaria, pe lacul Prod. Locul 2 cu o cantitate impresionanta de peste cantarit. 2317,83 kg in 96 de ore. Cuvintele sunt de prisos, Art Enigma Boilies demonstrand daca mai era cazul ca si in conditii de presiune maxima face rezultate fantastice. Este cea  mai mare cantitate de peste prins intr-un concurs de o echipa Art Crap MM.
  6. Cupa Big Boss Harsany editia a VI-a. 26 – 30 septembrie 2016. Celebrul carpodrom Harsany. 21 de echipe participante din trei tari. Cea mai mare captura a concursului , 29,425 kg, fiind  si recordul  clubului Art Crap MM. Reusim sa aducem pe salteaua de primire si al doilea crap ca si greutate din concurs, avand 28.350 kg. Cu o medie de 17.113, 75 kg din 20 de crapi, am castigat si cupa pentru cea mai mare medie a pestilor din concurs. Din nou, Art Enigma Boilies.Exclusiv.
  7. Cupa Finder Coas, editia nr III. la acest concurs am avut 3 echipe, toate reusind sa urce pe podium, demonstrand ca Art Crap MM si Art Baits – Art Enigma Boilies fac echipa incredibila.
  8. Cupa Top 5 – Balta Otto. Cea mai mare captura. Din nou Art Enigma Boilies demonstreaza ca prinde peste mare. Este incredibil faptul ca reusim mereu sa urcam pe podium si sa demonstram ca suntem un grup unit si beneficiem de o nada excelenta.
  9. Cupa As la crap – Doripesco. Final de an, vreme capricioasa, doua echipe Art Crap MM la startul competitiei. Ambele echipe au urcat pe podium. Art Crap MM 1 a reusit clasarea pe locul 3 la general, reusind sa captureze 411,84 kg si cea mai mare medie din concurs, iar Art Crap MM 2 podium pentru cea mai mare captura a concursului, un crap de 14,09 kg.

In cateva randuri, acesta este portofoliul clubului Art Crap MM pentru anul 2016. Sigur, ar fi multe de scris. Dar va lasam pe dumneavoastra sa apreciati daca am facut multe sau putine. Noi mergem in continuare pe drumul nostru, pescuim in continuare cu Art Enigma Boilies si va dorim, dumneavoastra, cititorilor nostrii Fir Intins!