Campioni la Doripesco

In perioada 15 – 18 august 2016 a avut loc a V-a editie a Cupei Doripesco avand la start 24 de echipe, una dintre ele reprezentand Art Crap MM formata din Dorin Farcas, Andrei Rus si Istvan Szegedi. Un concurs greu, cu echipe bune si foarte bune din tara, cu pescari de competitie si cu nade pe masura. Echipa noastra a pescuit cu Art Enigma Boilies, nada oficiala a clubului Art Crap MM.

Balta a fost sectorizata iar in clasamentul final au contat atat calitatea pestilor ( media celor mai mari 10 pesti capturati de fiecare echipa ) cat si cantitatea de peste prinsa in 72 de ore. Spre bucuria noastra, a celor ramasi acasa ( care am inrosit telefoanele si paginile de socializare incercand sa aflam informatii in timp real ), baietii nostri au reusit pana la finalul concursului sa faca 3 puncte, capturand 1013,45 kg de crap( 2 puncte )  si avand o medie de 105, 56 kg din 10 crapi capturati( 1 punct ) si astfel sa castige a V-a editie a Cupei Doripesco.

Cuvintele sunt putine pentru a descrie bucuria si emotia noastra, a familiei Art Crap MM la un rezultat extraordinar pentru noi si pentru pescarii nostri. Le multumesc lor, celor care au crezut in proiectul Art Crap MM, tuturor membrilor clubului care au stiut sa se bucure pentru o asemenea reusita si lor, campionilor nostri. Pentru perseverenta, pentru pasiune,, pentru incrdere. Fac o reverenta in fata voasta si va felicit. Art Baits – #artenigmaboilies, Art Crap MM.

Va multumesc .

 

Dan Cristian Coarda clasament doripesco 1

 

clasament doripesco 2

 

doripesco 1

 

doripesco 2

 

doripesco 3